Георги Георгиев Боец

БОЕЦ: ЗАПОМНЕТЕ! Не оставки, а изриване на мафията!

ПОМНИТЕ ЛИ?

За 20 минути арестуваха трима души, които са искали да убиват Пеевски! ЗА 20 МИНУТИ И ТРИМАТА! Без дори и да са си помисляли за свинята, но Той пожела и ги арестуваха.

ПОМНИТЕ ЛИ?
Преди точно 6 години бе убит показно А. Антов, шеф на модна къща Агресия. Тогава от КРИБ скочиха с ултиматум към правителството на БУДА 2 и лично Борисов обеща, че до една седмица убийството ще бъде разкрито. Да сте чули нещо за убиеца, или развитие някакво по следствието? НЕ!

ПОМНИТЕ ЛИ?
Седмица преди това брутално бе убит Веселин Стоименов, извършил юридическата ликвидация на ВИС 2.

ПОМНИТЕ ЛИ?
Как прокурор Сарафов ни разказваше за „изключителните професионалисти“, които стреляха с гранатомет по трактора и от 30 метра не можаха да уцелят лимузина няколко пъти…

ПОМНИТЕ .ЛИ?
Преди 5 години един младеж бе отвлечен. Лицето Бойко Борисов, в качеството му на министър-председател, направи щаб в собствения си дом и, след като бащата на отвлечения си плати, момчето бе освободено от похитителите. Бащата благодари на Буда и всичко приключи. Да сте чули някой да е арестуван, или за някакво развитие по случая?!

ПОМНИТЕ ЛИ?
Преди 4 години служител на НАП бе разстрелян със снайпер в центъра на София. Лично Цацаров и Буда се заканиха, че атентаторът „ще си го получи“. Да сте чули някой да е „получил“ нещо?!

ПОМНИТЕ ЛИ?
След взрива в Горни Лом, в изборната нощ, след парламентарните избори, Бойко Борисов – Буда, заяви: „Този взрив не е случаен, аз знам нещо…“. Някой да е чул или разбрал какво знае Буда за взрива, при който загинаха 15 човека? Осъдени няма!

ПОМНИТЕ ЛИ?
„В парламента има хора, които се занимават с наркотрафик“. Твърдение на премиера Бойко Борисов – Буда пред национални медии. След сигнал на БОЕЦ до прокуратурата, Буда обяснил, че се бил объркал!

ПОМНИТЕ ЛИ?
„Имам информация от службите, че Доган ме е поръчал да ме убият“. Изказване на премиера Бойко Борисов – Буда от трибуната на Народното събрание. След това същият Доган заяви, че правителството на Буда е без алтернатива, а Борисов каза по негов адрес, че е „мъдър човек“.

ПОМНИТЕ ЛИ?
През 2013 г. Борисов заяви, че изборът на Пеевски за шеф на ДАНС е бил, за да бъде задържан и убит в ареста. После каза, че Пеевски напуска страната, междувременно подари държавата на Пеевски и преди дни каза, че той не се занимава с нищо друго, освен с дарения.

ПОМНИТЕ ЛИ?
Зверски бе убита русенската журналистка Виктория Маринова заради предаването ѝ, посветено на разследване на „Биволъ“ и първото нещо, което властите казаха е, че убийството не е свързано с нейната работа и после бързо намериха удобен убиец. И до днес въпросите са повече от отговорите!

ПОМНИТЕ ЛИ?
През септември 2018 г. полицията задържа Димитър Стоянов и румънския му колега Атила Биро за разследването им по „ДжиПиГейт“.

ПОМНИТЕ ЛИ?
В края на 2017 г. Люба Кулезич бе свалена от ефир в телевизия BIT, а след това и цялата телевизия бе унищожена!

ПОМНИТЕ ЛИ?
Помните ли Къщата в Барселона и сигнала на БОЕЦ до испанските власти и как прокуратурата 4 месеца вече превежда 200 страници от испански?

ПОМНИТЕ ЛИ?
В началото на пандемията БОЕЦ разкрихме, че взетите проби на видинските медици са отказани и унищожени по инструкция на НОЩ и това доведе до взрива на заразата във Видин, а след като подадохме сигнал в прокуратурата, на мен ми повдигнаха обвинения за Истината!

ПОМНИТЕ ЛИ?
През последните години за всички тежки престъпления бяха обвинявани все клошари, пастири, „горски човеци“ и всякакви нещастници. Или ги обявяваха за битови инциденти, или самоубийства. В същото време няма НИТО ЕДНО разкрито показно убийство, или тежко престъпление. И НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ЗА КОРУПЦИЯ!

ПОМНИТЕ ЛИ ТУРСКИ ПОТОК, ПАЧКИТЕ, КЮЛЧЕТАТА, ЧЕКМЕДЖЕТАТА?

И АКО ПОМНИТЕ, то сигурно сте разбрали, че прокуратурата и службите в България дълги години се ръководиха от тотално некадърни и тъпи буда-шиши-каскето-гъзо-лизачи. И това е най-ценното им качество. Институциите са превърнати в слуги и бухалки на мафията и все още не могат да
бъдат очистени! ИЗРИВАНЕ ТРЯБВА!

И АКО ПОМНИТЕ, сигурно сте разбрали, че нищо в територията не се случва случайно и без знанието и санкцията на баш-мутрата и Шиши.
ТА, ЗАПОМНЕТЕ!

Докато не потърсим отговорност на престъпниците, мутрите, ченгетата и корумпираните боклуци, то списъкът с жертвите ще става все по-дълъг, а утре вие може да сте следващия в списъка на самоубитите и битовите инциденти. Е, от време на време някой клошар ще попълва статистиката за „разкриваемост“.

Не оставки, а изриване на мафията! Съд и затвор за Буда, Пеевски и Гешев и изриване до последната мутра, паразит и ченге от властта. Без компромиси. БОЕЦ водим тази битка.

Част от този пост е писан преди три години. И днес съм убеден, че единственият начин да се преборим с това зло е да продължим борбата още по-твърдо и бой до дупка. Първо гражданите трябва да се пробудят и да осъзнаят силата си.

Битката продължава!