Владислав Панев

Владислав Панев подава оставка заради селфито с Пеевски

Владислав Панев подава оставка като зам.-председател на ПГ на "Демократична България" заради селфито с Делян Пеевски, научи "По света и у нас". Преди дни Панев публикува снимка в профила си във Фейсбук, на която изглежда видимо доволен в компанията на депутата от ДПС. Двамата са в кулоарите на парламента.

Снимката вбеси избирателите на "Демократична България". След вълна от негативни коментари Панев я изтри от Фейсбук.

По-късно Владислав Панев написа в социалната мрежа: "По повод селфито на деня. Говорихме с журналисти в кулоарите на парламента, когато Пеевски мина покрай нас. В кръга на шегата го извиках за селфи и той се отзова. Това е всичко. Нито го познавам, нито сме говорили, нито съм го виждал друг път. Извинявам се на хората, които са се засегнали от това. Естествено, че Пеевски е еманация на олигархичния модел в България. Нееднократно съм вадил истински разкрития срещу него, Ковачки, Вълка. Имам топки и не ми пука, че това може да ми навреди, както се е случвало. Съдебни дела, открадната кола, измислени статии в жълтите медии. Не е приятно.

Но се боря за това да превърнем България в нормална държава с всички сили. И да, усмихвам се повече от много други и сигурно имам специфично чувство за хумор. Това е."