Валери Лачовски

Кандидат-депутатът на ГЕРБ Валери Лачовски смуче милиони от Кнежа

Narod.bg* подава сигнал до антикорупционната комисия КПКОНПИ на Сотир Цацаров за фрапиращ конфликт на интереси, в който е навързана родата на кандидат-депутатът от ГЕРБ и областен координатор на хунтата в Плевен – Валери Лачовски! Гербопитекът прави милиони на гърба на народа в Кнежа, като се се е постарал да превземе всички държавни лостове, за да може градът да работи за неговата рода.

Ето схемата:

Вижте как действа ГЕРБ по места – братът на кандидат-депутата – Илийчо Лачовски, е кмет на Кнежа, майка му Йорданка Лачовска притежава медицинската лаборатория в общинската болница (в която „случайно” Валери е прокурист, т.е., шеф, б.ред.), а жена му пък „пази” всичко в града със своята частна охранителна фирма „Димакс секюрити” ООД.

Крадливите гербопитеци не казват защо ѝ е на МБАЛ-Кнежа частна лаборатория, след като си има своя? Или единствената причина е мамата на кмета и на прокуриста да си заработва свои пачки, че да не рови в чекмеджетата на синовете?

Плаща ли наем, в какъв размер и защо не си направи лаборатория на свободен наем някъде в града?

И още: благоверната на кандидат-депутата, с която живее на семейни начала и от която има три деца, съвсем неслучайно охранява всички общински обекти в Кнежа, с което монетизира любовната си връзка с болничния шеф и координатор на ГЕРБ.

А на всички избори администрацията от покорни калинки гласува под строй за мафиотската партия, иначе Илийчо и Валери ще се постараят да оставят инакомислещите без работа…

Дали КПКОНПИ, управлявана от наведения пред Бойко Сотир Цацаров ще направи нещо, за да разбие семейния бизнес на гербопитеците в Кнежа, от години въртян на гърба на данъкоплатците, остава да видим.

_____________

* Бел. ред.: Правописът и словоредът са автентични