Мая Манолова

Мая Манолова: Борисов ме съди, защото съм го нарекла арогантен. Е, не е ли арогантен?

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съди Мая Манолова, защото го е нарекла арогантен. Това обяви самата тя във Фейсбук. "Борисов ме съди, защото съм го нарекла АРОГАНТЕН! Е, не е ли арогантен?", написа Манолова в социалната мрежа, където публикува и видеоклип. „Делата ни с Борисов продължават. Сега той ме съди, че съм го нарекла арогантен. Нарекох го аргонатен и го направих публично и той наистина е такъв“, зави председателят на „Изправи се! Мутри вън!“.

Манолова се аргументира с това, че Борисов е нарекъл екипът на партията "некъпан и събран откъде ли не". Тя цитира и изказване на бившия премиер, че ъндърграундът им е помагал за изборите в София. „Естествено нищо от това не е вярно. И след като потърсихме правата си по съдебен път вече успяхме да го осъдим за 10 хиляди лева за всички тези арогантни лъжи“, добави Мая Манолова.

По думите ѝ изказването на Борисов е „некоректна намеса, с цел да се манипулира мнението на гражданите“.  „Смятам, че няма българин, който да не си дава сметка колко всъщност арогантен е бившият премиер, който нарече българите „тулупи“, който нарече депутатите „безделници“, който и с вчерашните си изявления по отношение на мен и Изправи се.бг прави грозни внушения, каза още Мая Манолова.