Ченалова

Още един като Илчовски и арестите са неизбежни

Румяна Ченалова във Фейсбук

Това, което се случва пред комисията, извършваща ревизия на управлението на Борисовото правителство е много показателно. Залата е пълна с ГЕРБ матросовци, които са готови да проливат кръв. Поведението на Беновска е не само неуважително.Това е хулиганство , което осъществява всички признаци на състава на престъпление по чл.325 от НК.

Журналисти има, но прокурорите отсъстват. Ощетени бизнесмени като Илчовски има вероятно стотици.Мълчат, стаяват се и чакат.

Първи Божков разказа за рекета в милиони.Сега е Илчовски.Другите кога ще се осмелят и дали?! Мишки, крали заедно с управляващите, и алчни и страхливи.Сега е времето за смелост. Време за достойнство.Време за истина.

Случващото се крещи колко е важно съдебната власт да е независима. Днес Илчовски трябваше да бъде разпитан от прокурор.А утре – останалите, които, както твърди Илчовски са гледали онзи позорен филм. Нужен е само още един, който да потвърди.Само още един.

И арестите са неизбежни.

Хайде мачовци бизнесмени! Слезте от скъпите си коли и бъдете мъже!Кажете истината!Имате ли кураж или ще си останете мишки…