нож

Убийство и самоубийство от невъзможна любов разтърси Бургас

Кървава житейска трагедия, излята сякаш от перото на Еврипид, разтърси Бургас. Снощи стана известно, че мъж е убил с нож приятелката си, след което се е самоубил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

В четвъртък вечерта в 18:01 часа на телефон 112 е получен сигнал от гражданин, че е намерил момиченце на около 4 години пред църквата “ Света Троица“ в парк „Изгрев“. Детето разказало, че родителите му са се скарали и го изоставили.

Две минути по-късно е получен друг сигнал, че зад същата църква лежи жена в безпомощно състояние. 32-годишната жена починала на място. Констатирано е, че има прободна рана във врата.

Установени са свидетели, които са заявили, че мъжът на убитата я е намушкал с нож и е избягал.

В 18:08 часа е постъпил нов сигнал – мъж се хвърлил от блок 10 в жилищен комплекс „Славейков“. Установена е самоличността му – 35-годишен мъж от Бургас, живеещ на семейни начала с убитата жена.

Образувано е досъдебно производство. Според неофициална информация възникнал семеен скандал, тъй като жената е поискала да прекъсне връзката им. Тогава мъжът извадил нож и я пробол във врата. След това изоставил тялото на жена си и 4-годишната им дъщеря. Момиченцето е в шок, психолог ще поеме грижа за нея.