Заподозреният за двойното убийство в Лозен убил човек преди година

Заподозреният за двойното убийство в село Лозен е убил и друго момиче преди година, съобщи NOVA, позовавайки се на свои източници. Информацията й е потвърдена от жители на Лозен.

Става дума за момиче, с което Чавдар Б. имал интимни отношения, и което удушил с колана си по време на полов акт. Той сам се обадил в полицията и направил самопризнания.

Според хора от Лозен момичето починало по време на секс от свръхдоза наркотици. В материалите по делото е отбелязано, че мъжът сам извикал полицията, като казал, че по време на секс неволно е умъртвил жената, която била с поставена кучешка каишка.

Разследващите определят извършителя като патологичен лъжец, който сам признава, че се занимава с незаконна дейност и всякакви схеми за изкарване на лесни пари, в това число наркотици, сводничество и измами.

По първия случай от миналата година мъжът бил задържан за 72 часа. След това бил освободен срещу подписка от съда, а прокуратурата не обжалвала решението. В момента делото е в досъдебна фаза и се чакат експертизи.

По втория случай – двойното убийство – на ученичката и младия мъж – данните сочат, че пистолетът, с който е убит 27-годишният мъж и 18-годишното момиче, е законно притежаван, но не е на Чавдар Б., а на бащата на убитата девойка – бивш полицай, който в момента работи в охранителна фирма. Заподозреният е откраднал оръжието, съхранявано в нощно шкафче.

Момичето работило като продавачка в мол и имала връзка с 34-годишния Чавдар. Какви точно са били взаимоотношенията им тепърва ще се установява, тъй като има данни, че той й е плащал, за да правят секс. Тя имала и снимки, направени от него, които след това продавали в приложение за възрастни. В телефона на Чавдар са открити снимки със сексуално съдържание на момичето. Данните сочат, че 18-годишната ученичка имала профил от няколко месеца.

Пред разследващите заподозреният признал, че тя му поискала 2000 лева и двамата се скарали, докато били интимни в землището на Лозен.

Убитият 27-годишен мъж пък бил дал назаем 10 000 лева на Чавдар Б. Заподозреният в убийството му обещал, че ще му ги върне, след като получи пратка наркотици от морето. Във фаталната вечер му поискал още 15 хил. лева, за да избяга в Русия и тъй като получил отказ, последвала кавга, при която 27-годишният мъж бил смъртоносно прострелян.