Пепи Еврото държи магистрати с компромати и пари

Антикорупционният фонд тиражира интервю с Любена Павлова, бившата съпруга на бившия следовател Петър Петров, известен повече като Пепи Еврото. „Бившият ми съпруг отвлече детето ми, от две години не съм го виждала. Много ми е трудно да си намеря адвокат, всички се страхуват от Петър Петров. От две години получавам заплахи, в интернет той публикува видео материали, част от нашия личен живот, само той има тези материали“, заявява Павлова в интервюто си.

„Красимир Каменов – Къро бе обвинен за създаване на списък за отстраняване на магистрати, това е абсолютно почерка на Петър Петров. Той така казва-като няма доказателства, ще ги донесем. В писмото, огласено от главния прокурор също съзирам изрази и начин на изказване на бившия ми съпруг. Аз съм стенографирала негови писма и отлично знам стила му, затова нямам съмнение, че той е автора“, казва още Павлова.

„Ако Сарафов стане главен прокурор, той ще ме унищожи, ситуацията е твърде зловеща за мен. Петров е бил 20 години магистрат и е успял да изгради връзки с много хора на различна основа, включително и на финансова основа. За мен съдебната система е корумпирана, макар че не всеки е вътре в тази ситуация. Но на тези, които са в схемата са раздавани пари, коли, апартаменти. Мога да посоча хора, някога били градски прокурор магистрати и настоящия градски прокурор“, каза още бившата жена на Пепи Еврото.

Основен партньор на бившия ми съпруг е Борислав Сарафов, той идваше редовно в Осемте джуджета и не за хубавата храна, а по работа, категорична бе Павлова. Тя посочи и Емилия Русинова като редовен посетител на ресторанта и участник в схемата. „Схемата невинаги работеше с даване на пари. Понякога се искаше да бъде ударен някой срещу услуги в други направления. И на магистратите невинаги са давани пари“, каза още тя. Тя е категорична ,че Пепи Еврото има архив и държи магистрати не само с раздавани пари, а и с компромати.