Георги Георгиев Боец

БОЕЦ: Милиард и двеста милиона са активите на Пеевски

Georgi Borisov Georgiev във Фейсбук:

ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА!

Толкова са активите на Пеевски посочени в сигналите на БОЕЦ до НАП и МВР. Приложили сме документи и разследванията на Биволъ и BIRD. Офшорки, сметки, фиктивни собственици, активи, схеми и тн. И вместо Кирил Петков да ни кара да даряваме по една заплата за Украйна да се размърдат и да приберат одраните от нашият гръб пари. Същото е и с пачките и кюлчетата на Буда за милиони. И с Къщата в Барселона, и с разкритите от БОЕЦ 16 милиарда източено ДДС, и с десетките сигнали за корупция и злоупотреба с европейски и национални средства. За трите милиарда подарени от Буда на Путин за ТУРСКИ ПОТОК вече ми писна да повтарям.

Приберете на мафията парите и ще има и за помощ за Украйна, и за въоръжение, и за всичко. Но вместо да посегнат на свинете, Промяната иска от нас да даряваме!

Кириле, защо не каза преди изборите – "Няма да закачаме дебелите, а ще ги перем и колосваме. Няма да предлагаме закон за Лустрацията, а ще спазваме червените линии на БСП. Няма да се борим и преследваме корумпираните и няма да им търсим откраднатото, а пак ще цедим гражданите…"

И спрете да ревете, че ГЕРБ, или ДПС искат да ви съборят. Въобще не им дреме за вас. Буда си стои в зайчарника, Пеевски си дебелее в Дубай, почесват се по коремите и ви гледат сеира. Сами ще се свалите. И вие ще върнета свинете на власт заради слабост, неспособност, страх и зависимости. Корупцията убива, но и некадърността убива.

А ние? Ние ще продължим да ринем докате не изринем кочината.

#БОЕЦ