бфс

Феновете на ЦСКА прекратяват палатковия протест пред БФС в Бояна

Протестът с палатков лагар пред централата на БФС в Бояна се прекратява. Това съобщават привържениците във фейсбук групата Сектор Г. Недоволството срещу настоящото ръководтво на БФС, начело с Борислав Михайлов, не спира окончателно. То ще продължи, но под друга форма.

Палатковият лагар бе разположен край локалното платно на Околовръстното близо 2 месеца, а феновете няколко пъти блокираха Околовръстното шосе с протестни шествия. Също така те изразиха недоволството си с огромни транспаранти с призив за напускане на настоящите шефове на футболната централа.

"След разговор, в който уведомихме хората от екипа на Димитър Бербатов, останалите клубове участници и тези, които ни подкрепят, прекъсваме начина на протест под формата на палатков лагер и преминаваме към друг вид действия против престъпното управление на БФС. На господата от базата в Бояна ще кажем, че протестите ще продължат до тогава, до когато желаните от нас промени във футбола ни не се случат", категорични са привържениците на ЦСКа-София.