кенеф всс

БОЕЦ поставиха нужник пред ВСС

Georgi Borisov Georgiev във Фейсбук:

БОЕЦ пред ВСС! Прокуратурата и ВСС — нужник за обслужване нуждите на мафията!

Днес показахме нагледно какво се случва с всяка една информация или сигнал, който влезе във ВСС — отива в канала. Направихме демонстрация, за да илюстрираме същността на това, в което са се превърнали прокуратурата и ВСС: в една клоака, в един нужник за обслужване нуждите на мафията. В символ на това, брандирахме сградата на ВСС с надписа “ВСС = WC” и “Гешев = WC”.

След това поставихме точно срещу входа на ВСС тоалетна, която брандирахме с надписи “Прокуратура”, “ВСС” и “Гешев”. Изхвърлихме в тази тоалетна няколко десетки сигнала на БОЕЦ и други организации и медии, които са внесени до прокуратурата. Тези сигнали заминаха в тоалетната, за да покажем какво се случва с тях в действителност.

Много хора, както и министър Рашков преди седмица, питат какво се случва със сигналите на БОЕЦ. Това се случва със сигналите и за “Пачките и кюлчетата”, и за “Къщата в Барселона”, и за автомагистрала “Хемус”, и десетки други — заминават в тоалетната, в която се е превърнала прокуратурата.

Няма да спрем, докато заедно с него не си тръгне и настоящият състав на ВСС и чугуненото мнозинство в него, което продължава да защитава защитника на мафията Гешев!

#БОЕЦ