търг

В Нова Зеландия жена обяви мъжа си за продажба на търг

Жена от Нова Зеландия реши да продаде съпруга си на търг, след като той я остави сама с децата им по време на училищната ваканция, съобщи британският вестник "Индипендънт".

Ирландката Линда Макалистър се омъжила за Джон през 2019 г. По това време двойката вече имала двама сина: Колт, който вече е на четири години, и Райдър, който е на шест години. Наскоро децата започнали училищната ваканция и според Макалистър това се отразило на ежедневието им – те започнали да си лягат много късно. В същото време Джон отишъл на риболов и оставил жена си сама с децата. Постъпката му разгневила ирландката и тя решила да отмъсти на съпруга си, като го пусне за продажба в TradeMe (онлайн търг в Нова Зеландия).

„Продава се съпруг. Ръст – 184 сантиметра, възраст – 37 години. Той обича лова и риболова, обича земеделието. Може да се разтревожи в нова среда, но знае как да се успокои сам. Лесен за управление. Имаше няколко собственици. Сумата не подлежи на връщане и на замяна“, написала Макалистър в описанието на „лота”.

Ирландката отбеляза, че Джон внимателно следял как върви търгът, защото бил сигурен, че за него могат да дадат много пари. Но бяха предложени само 100 новозеландски долара, след което обявата за „лота” бе премахната заради нарушаване на правилата на търга.

Мениджърът на TradeMe Джеймс Райън заяви, че отдавна не е имало подобен случай.