Николай Хаджигенов - Арман бабикян - Ние идваме

Николай Хаджигенов: Борисов тепърва ще ходи по РПУ-тата

"Бойко Борисов тепърва ще ходи по РПУ-тата", това заяви Николай Хаджигенов от "Ние идваме" пред ЕвроДикоФ. "Сега явно нещо се е променило, защото за новите депутати явно правилата не важат", това допълни той по темата със зеления сертификат за Народното събрание.

"При нас беше неоснователно, но сега е основателно", добави той на въпрос може ли да бъде задържан лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов за агитация за "бунтове и превземане" на парламента на предстоящия протест на 13 януари, организиран от формацията.

"Не виждам някой да иска да махне специализираната прокуратура. Минаха 5,6, 22 дни…явно зеления сертификат е по-важен или аз съм на Луната", добави от своя страна Арман Бабикян.

"Голям сок от мозък трябва и обсъждане с часове", каза още по темата със зеления сертификат. "На никой не му стиска и това е малкия проблем – на никой не му пука. Сертификатът е по-важен", заяви Хаджигенов на въпрос защо според него никой не е заявил от парламентарната трибуна желание за оставка на главния прокурор Иван Гешев.

"Специализираният съд трябваше да е затворен вече", категоричен беше от своя страна Арман Бабикян.