мара отварачката

Мара Отварачката се омъжила вчера тайно в Драгалевци?

Миньончето на попфолка Мария отскоро се носи на крилете на любовта, а вече е готова и да каже "Да" за трети път. Певицата ще се омъжи за любимия си Мирослав Соколов още тази вечер, научи ексклузивно HotNews.bg. Приготовленията по тайното тържество трескаво текат от дни, като мястото е ясно само за поканените. Знае се само, че ще е в кръчма в Драгалевци, а списъка с гости е старателно подбран, защото менделсона ще премине в абсолютно тесен семеен кръг и само най-близките на двойката ще са сред присъстващите гости.

Мара Отварачката ще стане булка за трети път след неуспешните опити да бъде семейна жена с бизнесмените Димитър Андонов и Християн Гущеров. Още в разгара на връзката си с настоящата си половинка Мирослав, пайнерката не скри, че е открила мъжа, с когото иска да сподели живота си. Тогава тя не изключваше вариант да се бракува отново и ето, че сега новината за менделсон в последния момент идва като гръм от ясно небе. Още повече, че предишните церемонии в живота на изпълнителката са били не само пищни, но и доста шумни, а и медийни.

Вчера в социалната мрежа Мара Отварачката по нищо не издаде, че ще има сватбено тържество. Публикува просто сторита как пие сутрешното си кафе и какво закусва. Очевидно, че намеренията й са да запази тържеството под абсолютна секретност, но след това едва ли нямаше да се сдържи да не избухне с поредица от снимки. Ще видим!

Припомняме ви, че в началото на ноември тази година Мария намекна, че се е омъжила. Закачливото миньонче от Стара Загора показа в социалните мрежи пръстен с диамант, акцентирайки върху луксозната марка на бижуто. В същото време тя обяви, че е на нов етап в интимните си отношения. С това веднага предизвика слухове, че се е омъжила тайно за Соколов.