Парламентарни избори гласуване Стефан Данаилов

Мерцедесът на Ламбо прокълнат, никой не го иска

Последната лека кола на покойния Стефан Данаилов е обявена за продан в шоурум за коли на столичния булевард „Христофор Колумб“. Лъскавият мерцедес, който Ламбо ползваше в последните години, преди да почине, е оценен на 99 900 лева, въпреки че е произведен през 2014 г. Състоянието му обаче било перфектно, нямал никакви забележки и бил на съвсем малко изминати километри, коментират автомобилни спецове. Въпреки че е фрашкан с екстри – автоматичен контрол на стабилността, адаптивни предни светлини, адаптивно пневматично окачване, кожен салон с подгряване на седалките и телевизори върху тях, както и хладилна жабка, мераклии да я имат не се намират вече два месеца, пише вестник Ретро.

Обявата за продажбата на лукс возилото е прегледана от над 6000 души, но никой от тях не се оказал сериозен кандидат-купувач. Фирмата, която предлага автомобила, не е спестила подробността, че е принадлежал на Стефан Данаилов, уж като рекламен трик за привличане на по-голям интерес. Дори и това обаче не свършило работа и колата продължава да стои като експонат в техния шоурум. В автомобилните форуми в интернет се прокрадват мнения, че мерцедесът не бил с добра енергия и намеци, че едва ли не над него е виснала прокоба, въпреки че бил суперзапазен и мечта за всеки ценител на марката.

Ако все пак лимузината бъде продадена, парите от нея ще отидат директно при сина на Ламбо от Ирен Кривошиева – Влади. Той бе посочен от актьора за единствен негов наследник. Владимир получи всички спестявания и материални придобивки на баща си с изключение на просторния му апартамент в столичния квартал „Лозенец“, който приживе Майор Деянов приписа на доведения си син от съпругата си Мери – Росен Цанков, който от своя страна, изплати дела на Влади в кеш.

За разлика от колата Стефан Данаилов имал специално поръчение по отношение на жилището си. Когато оформяли договора за покупко-продажба, артистът поискал в него да се включи специална клауза, в която да е упоменато, че Цанков няма право да пуска за продан митичния апартамент от 145 кв., докато е жив.

Според настоящите цени на имотите в София домът на Ламбо би струвал между 550 и 600 хиляди лева.