мвр посолство турция

Главният секретар на МВР награди досегашния съветник по вътрешните работи в посолството на Турция

На кратка церемония в сградата на Министерството на вътрешните работи, главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров награди полковник Ахмет Кататоглу – съветник по вътрешните работи в посолството на Република Турция, с плакет на МВР. Отличието бе връчено по повод приключването на мандата на полковник Кататоглу в България и в знак на признателност за цялостния му принос за развитието на двустранните отношения между България и Турция по въпроси в областта на вътрешните работи. Съветник по вътрешните работи в посолството на Република Турция благодари за оказаната му чест и сподели, че ще запази отлични спомени от страната и от работата с българските си колеги. Изрази убеденост, че динамичното и резултатно сътрудничество ще продължи и занапред.Главният секретар на МВР връчи отличие на досегашния съветник по вътрешните работи в посолството на Република Турция.

Днес, на кратка церемония в сградата на Министерството на вътрешните работи, главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров награди полковник Ахмет Кататоглу – съветник по вътрешните работи в посолството на Република Турция, с плакет на МВР. Отличието бе връчено по повод приключването на мандата на полковник Кататоглу в България и в знак на признателност за цялостния му принос за развитието на двустранните отношения между България и Турция по въпроси в областта на вътрешните работи.

Съветникът по вътрешните работи в посолството на Република Турция благодари за оказаната му чест и сподели, че ще запази отлични спомени от страната и от работата с българските си колеги. Изрази убеденост, че динамичното и резултатно сътрудничество ще продължи и занапред.