Франция коронавирус париж

„Франция, моя любов!“ с Мира Радева и Александър Кипров

На 24 август от 19:30 ч. гостите и гражданите на Бургас ще могат да се насладят на великата френска музика. Ето какво споделя Мира Радева: „Този спектакъл е плод на една мечта, която тихичко ме е следвала през целия ми живот. А има ли смисъл животът без мечти? И къде е въобще смисълът, ако не вървим след идеите, мечтите и вдъхновението си… Този спектакъл е разказ за музиката, но и за идеите, които ни докосват и движат света… а най-вече за добротата и любовта…Мисля, че ние българите сме песимисти, скептици, защото се страхуваме да си даряваме в достатъчна степен доброта и любов.

Френската музика от 20-ти век, за която разказвам в спектакъла носи тази доброта и тази любов… но тя носи нещо повече – интелектуална и емоционална провокация… искреният разказ за скритите страни на живота, които излизат извън руслото на обичайното, на всекидневното…Спектакълът е базиран, както върху много популярни мелодии, така и по-малко известни, но пък силно докосващи сърцата шансони. И първите и на вторите крият изненади, неизвестни за широката публика".

Маестро Александър Кипров партнира достойно на Мира Радева. Творческият тандем ще поднесе незабравими емоции на публиката, сочи БНР.