ивайла бакалова

Ивайла Бакалова: Срещнах се с Бойко Рашков, за да подам сигнал

Ивайла Бакалова отказа да разкрие подробности за сигнала, който е подала в МВР и по-точно – лично пред вътрешния министър. "Да, била съм при г-н Бойко Рашков, но не заради Веселин Денков и Васил Божков, както пишат жълти сайтове. Бях при него като гражданин, за да подам сигнал", разказа Ивайла Бакалова, цитирана от медиите. Но отказа да разкрие подробности за сигнала, който е подала в МВР.

По информация на Novinite.bg иде реч за много конкретни данни, които Бакалова е извадила за сочената за любовница на Бойко Борисов манекенка и после бизнесдама – Борислава Йовчева. Красавицата нашумя покрай темата "Барселонагейт". Смята се, че Йовчева е жената в сянка до Борисов и той ѝ е купил къща в Барселона, където да отглежда общото им дете – скандал, който се разследва и от прокуратурата в Испания, по сигнал на авторитетното издание "Политико".

Наскоро Ивайла Бакалова блесна в разследването на "Антикорупционния фонд", който използва записи, направени от нея на разговорите ѝ с посредници, които ѝ искат пари, за да извадят Денков на свобода. Той беше арестуван през септември м.г. и го пуснаха преди месец.