румяна ченалова

Румяна Ченалова: Отдавна кукловодите на Борисов го превърнаха от главна марионетка в посредствена пионка

Отдавна кукловодите на Борисов го превърнаха от главна марионетка в посредствена пионка, съществуваща в театъра им докогато решат, че е нужен.

Формално облечен във власт, Борисов съществува само в джипката от време на време.

Показаха му че е на прицел / снимките и записите/ и че нуждата от него е временна, а послушанието – условие за качеството и продължителността на политическият му / а може би не само / живот.

От политическата сцена изчезнаха най- информираните – Горанов, Караниколов…

От телевизорите изскачат само посмешищата на политическия елит на ГЕРБ които да фокусират върху себе си омразата….докато Борисов изпълни плана на кукловодите.А те се оказаха добри психолози, манипулатори на общественото съзнание.

Забравихме думите и фактите, изнесени от М.Лалов / а и от мен преди години, по които прокуратурата образува проверка😊/, че ръководителите на прокуратури и съдилища се назначават / избират уж/ след среща и одобрение от Пеевски.Забравихме записите по "Янева гейт", в които ясно се чува, че службите са на Пеевски.Забравихме думите на Борисов , че " реформа в правосъдната система ще има, ако и когато каже Цацаров".КОЙ назначи Цацаров?!

Руснаците строят газопровода / доказано от ""Бивол" под прикритието на чужди фирми.КОЙ е свързан с руската олигархия на тяхната " дълбока държава"?!

Американците твърде бавно дълбаят по РИКО /един от ответниците е Пеевски/,

може би защото сме единствените глупаци, които искат още да плащат прескъпо за чертежи на самолети.Борисов е нужен и за това.

Твърде дълго се фокусираме само в Борисов.Твърде ограничено анализираме актьорите в поредния спектакъл на кукловодите, превръщайки пионката Борисов в главен герой.

Той знае, че е свършен.

ТЕ имат нужда от пренареждане на картите.Подготвят поредната си игра на "Монополи" , в която стоката за продан е БЪЛГАРИЯ…каквото е останало от нея…

За да успеят им е нужна власт – в следващите, и следващите години.Това правят сега.

Длъжни сме да им попречим.