Докараха с белезници Антон Подмола в палата му в с. Каменар

Присъствието на съдии, прокурори и следователи предизвика суматоха в поморийското село Каменар. Те извършват следствени действия в къщата, чийто обитател търка наровете  в ареста. Става въпрос за луксозния имот на Антон Подмолов, по прякор Подмола, намиращ се на самия главен път – ул. "Алакария". В имота бе и 56-годишният собственик, докаран с белезници от ареста.

Подмолов е зад решетките от януари 2019 г., когато бе закопчан при зрелища акция в къщата си в с. Каменар. Тогава, при претърсването в имота, бяха намерени наркотици и боеприпаси. Той е обвинен за разпространение на дрога.

В момента пред и в къщата на Подмола се намират прокурорът и съдията по делото – Андрей Червеняков и Светлин Иванов, видя Флагман. Извършват се следствени действия във връзка с процеса срещу Подмолов. Делото е във фаза пледоарии и присъда, които предстоят, каза съдия Светлин Иванов.

Минути след това Антон Подмола бе изкаран от имота с белезници, придружен от съдебни охранители, които го върнаха обратно в ареста.